Pages

Wednesday, October 24, 2012

wordless wednesday


sunset mungkin

This Is SIXDI

Sinopsis:

Sixdi merupakan salah sebuah diantara empat kelas semester enam(akhir) dibawah Fakulti Pengurusan Maklumat, UiTM Johor Kampus Segamat. Sering kali berlakunya kejadian-kejadian yang membuatkan pelajar-pelajar dan pensyarah-pensyarah tidak kering gusi, malah hilai tawa seakan semput, tidak cukup angin, tidak cukup nafas dan tersedut-sedut sering kedengaran.

Tema dan Persoalan:

Hati kental dan mental yang kuat sahaja yang akan berjaya dan mampu bertahan.



Wednesday, October 17, 2012

wordless wednesday


sebalik gelap

Wednesday, October 10, 2012

bella cakap...

sambungan cerita pada malam 07/10/2012...


masa tu borak2 pasal sorang ni. borak pya borak bermacam2 bab. pastu bella kata mak si dia tu nak kerja. kitorg tanya balik "kerja apa?" "sebelum ni suri je ke?" lepas bella menjawab berbagai persoalan *bella dah boleh jd manager artis haha* pastu bella pun cakap...

Monday, October 8, 2012

cita-cita sasterawan...

pada malam 7/10/2012 bertempat di ifc di meja luar berpayung, berjiran dengan kedai pakcik kassim telah berlakunya beberapa puluh perbualan. antaranya pasal nak sambung degree. ahli perbualan ujang, aman, epi, kpap, jebat, bella dan aku.

Friday, October 5, 2012

saling memerlukan...






"didalam kehidupan didunia ini kita saling memerlukan diantara satu sama lain"

mencari ketenangan...

malam-malam pening kepala sbb study sampai tak boleh masuk lagi, maka terhasil satu gambar ketenangan...




petang-petang tak boleh study sampai tak boleh masuk, maka terhasil satu lagi gambar ketenangan...






"ketenangan tidak akan datang bergolek tanpa kita berusaha mencarinya"

Wednesday, October 3, 2012

semoga suatu hari nanti...


...kami dapat lihat semula senyuman awak :)










*kami semua sokong awak dari blkg. :)

masa kita akan tiba...

Pada tarikh 29/09/11, aku dapat call dr abg aku yg mengatakan ummi dan ayah terlibat dlm kemalangan. Kata abg ummi dlm keadaan koma. punyalah aku tak boleh nak tahan air mata bercucuran jatuh hingga membanjiri bantal *takau saksi utama*. Tengok je gambar diorang aku menanges, tengok je menanges. sampai tak tengok pun menanges. Dalam hati hanya tuhan aje yg tahu. Tak dpt digambarkan.